Beste vrienden,

Omdat onze 3 daagse reis naar Duitsland niet door is gegaan, wil ik jullie toch nog een leuke dag in het Heuvelland presenteren!

We gaan op vrijdag 10 november en op vrijdag 17 november om 11.00 u s’ochtends een bezoek brengen aan het wijndomein St. Martinus, het grootste wijndomein van Nederland met uitzonderlijk goede wijn.

We krijgen daar een rondleiding en uiteraard uitleg over het mooie vak van wijn maken! Ook is er een kleine proeverij gepland!

Hierna gaan we naar de overkant van de vallei naar het restaurant Uit de Kunst waar een heerlijke 3 gangen  lunch voor ons geserveerd wordt!

Uit de Kunst is een Michelin Bib Gourmand restaurant waar wij onder het genot van eten en drank een gezellige namiddag kunnen doorbrengen.

Deze uitstap is voor maximaal 24 personen te boeken, bijgevolg dat 10 november vol is en dat de nieuwe inschrijvingen gelden voor 17 november.

Deze dag is het reizen op eigen gelegenheid. Het adres is : Rott 21a,  6294 NL Vijlen

De totale kosten (rondleiding wijndomein en lunch, exclusief dranken tijdens de lunch) bedragen  € 55.00, waarbij de genoten drank in het restaurant ter plekke door U afgerekend dient te worden!

Het hoofdgerecht is vlees ( kip ) of vis ( scholfilet)
U keuze kunt u kenbaar maken op het inschrijfformulier,ook eventuele allergieën!

Inschrijving en betaling voor 5 november (voor de uitstap van 17 november)

Met vriendelijke groeten, namens de Culturele- en reiscommissie,

Rini Hofman

                       inschrijving is gesloten.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.